Etiketë: artistet

Zbulohet letra e hapur/ Pirro Mani, Viktor Zhusti, Spiro Duni dhe 62 artistë të tjerë kërkojnë Teatër të ri Kombëtar (EMRAT)

1.            Pirro Mani 2.            Fatos Haxhiraj 3.            Drita Haxhiraj 4.            Artan Imami 5.            Gezim Kame 6.            Viktor Zhusti 7.            Pellumb Kulla 8.            Bashkim Hoxha 9.            Luftar Paja 10.          Haxhi Rama ...

Faqe 1 nga 3 1 2 3