“Paga mesatare në 900 euro”, Rama jep lajmin e mirë dhe për pensionistët: 50 mijë lekë shtesë mbi pensionin muajin tjetër

Kryeministri Edi Rama ka folur pas mbledhjes së qeverisë, ku ka dhënë lajmin e mirë për pensionistët. Ai është shprehur se pensionistët do të marrin 50 mijë lekë shtesë nga taksa speciale mbi prodhuesit e energjisë muajin e ardhshëm. Veç kësaj Rama tha edhe se Qeveria synon që veç rritjes së rrogës së mjekëve dhe … Vazhdoni me leximin e “Paga mesatare në 900 euro”, Rama jep lajmin e mirë dhe për pensionistët: 50 mijë lekë shtesë mbi pensionin muajin tjetër