Edi Rama e njofton vet: Dakordësuam projektligjin për rrogat, nis tani, ja tre kategoritë që do i marrin menjëherë! Paga e zjarrfikësve 800 mijë lekë

Kryeministri Edi Rama ka njoftuar vetë nga Kryeministria projektligjin për rritjen e pagave. Ai ka dalë vetë krah ministres së Financave dhe është shprehur se Këshilli i Ministrave ka dhënë dakordësinë dhe ka sanksionuar e zeza mbi të bardhë se në harkun e një viti paga mesatare do shkojë në 900 euro. “Nuk ka kënaqësi … Vazhdoni me leximin e Edi Rama e njofton vet: Dakordësuam projektligjin për rrogat, nis tani, ja tre kategoritë që do i marrin menjëherë! Paga e zjarrfikësve 800 mijë lekë