Tirana
scattered clouds
33.5 ° C
33.5 °
33.5 °
31 %
4.6kmh
40 %
Pre
33 °
Sht
34 °
Die
25 °
Hën
30 °
Mar
31 °
E premte, 22 Shtator, 2023

Albpetrol, kompania shqiptare licensohet për furnizimin e gazit natyror, vendimi i ERE i hap rrugë procesit

Lajme të ngjashëm

Kompania Albpetrol sh.a licensohet me një afat 10 vjecar për aktivitetin e furnizimit të gazit natyror në shitje me pakicë.

Lajmi është botuar edhe në faqen zyrtare të ERE ndërkohë që bordi I kësaj strukture me vendimin nr.90 licensoi shoqërinë për këtë aktivitet.

Në një vendim të pak ditëve më parë ERE bëri me dije se nga ana e shoqerise Albpetrol sh.a ishin plotësuar shumica e kushteve të kërkuara për marrjen e licencës 10 vjeçare gjithesesi Albpetrol sh.a ju kërkua që të paraqesë disa vërtetime shtesë.

Bordi i ERE-s, vendosi: Të licencojë shoqërinë “ALBPETROL” sh.a., në aktivitetin e furnizimit të gazit natyror (shitje me pakicë), për një afat 10-vjeçar, me kusht që brenda 3 (tre) muajve nga marrja dijeni e këtij vendimi të depozitojë në ERE:

a. Vërtetimet e Gjykatës dhe të Prokurorisë për administratorin e ri te saj, dhe Vërtetimet e Gjykatës dhe Prokurorisë për vetë shoqërinë “ALBPETROL” sh.a., me data të përditësuara;

b. Deklarime të lëshuara prej autoriteteve përkatëse për shlyerjen e detyrimeve fiskale dhe sigurimeve shoqërore, në masën që këto detyrime janë plotësuar prej Aplikantit” thuhet në vendimin e ERE

Gjithashtu shoqeria Albpetrol sh.a duhet et depozitoje ne ERE perpara fillimit te operimit Dokumentacionin Pronesor dhe Lejet Mjedisore ne Origjinal ose te njesuar me origjinalin.

Më shumë